Om huset

Afstand til strand: 100m Afstand til indkøb: 1km Afstand til restaurant: 1km Brændeovn Energi excl. Husdyr ikke tilladt Kvalitet: 5-stjernet Fryser: 50L
Telefon Vaskemaskine Tørretumbler Opvaskemaskine Parabol Swimmingpool Sauna Solarium Spabad

Se beliggenhed på kort»

Dette skønne poolhus på 145 m2 er beliggende på en 3700 m2 stor strandgrund. Foran ligger havet et stenkast borte. Vi bruger selv huset størsteparten af året, hvilket vi håber kan ses af indretning, hygge og comfort i modsætning til et rent udlejningshus mere kolde upersonlige indretning.

Vores fritidshus består af 45 m2 stue kombineret med køkken, der af en halvmur er opdelt i en spiseafdeling og en forsænket pejsestueafdeling. Køkkenet er naturligvis udstyret med elkomfur, opvaskemaskine og stort køleskab med fryser på særskilt 50 liter.

Fra stuen er der udgang til en sydvestvendt 85 m2 stor terrasse. Fra terrasse og hus er der panoramaudsigt over Århusbugten, hvor man kan følge det smukke hav og skibene herpå. Der er en østvendt terrasse på 25 m2. Begge med tilhørende havestole og liggestole. 

Opvarmningen er fra elgulvvarme, elradiatorer og brændeovn.
Poolrummet på 30 m2 er af et glasparti adskilt fra stuen. Swimmingpoolen på 18 m2 er udstyret med modstrømningsanlæg eller svømmetræner. Der er også et boblende spabad.

Ved husets store og indbydende badeværelse er der indrettet en herlig sauna. I badeværelset er der vaskemaskine og tørretumbler. Hertil kommer et gæstetoilet.

De tre soveværelser er indrettet med en dobbeltseng i to værelser og to enkeltsenge i det sidste. På den 18 m2 store delvist lukkede hems kan der sove 2-4 personer.

Gæstehytte med el-varme til 1-2 personer kan lejes for 200 kroner pr. dag herudover efter aftale.

Der forefindes telefon med tæller, trådløs hurtig adsl-internet, hvor du selv tager en bærbar computer med for fast 300 kr pr uge eller 100 kr pr weekend uanset forbrug,  farve-TV med parabolantenne, stereoanlæg med CD, microbølgeovn, solarium, brændeovn, høj barnestol, gynge og sandkasse. På grunden er der legehus med rutschebane og en lille fodboldbane
Robåd kan særskilt lejes for 200 kroner pr. uge. Kano for 400 kr pr uge.

 

 

Mail English Deutsch